Livredning.DK´s badevandslinks:

Badevand - Miljøstyrelsen Informerer om badevandskvaliteten i Danmark og EU. Se badevandskort, eller læs om alger i badevandet.
Badevand - TV2 Vejret Kortet angiver temperaturerne ved danske strande og kyster. Find også badevandsstatistik fra tidligere år.
Badevand og giftige alger - Frederiksborg Amt Amtet giver adgang til information om vandkvaliteten ved strande og i søer. Få desuden gode råd om badning.
Blue Flag Campaign Beskriver på engelsk kriterierne for uddelingen af det blå flag til strande og havne. Kun strande af god kvalitet modtager flaget.
Slip vandhunden løs - Alt om København AOK's guide til vandhunde i København og omegn. Find den nærmeste strand hvor du kan bade, windsurfe, ro eller bare slappe af.
Solvarsling! - Kræftens Bekæmpelse På dette site advarer Kræftens Bekæmpelse dagligt om ophold i solen.
Strandudsigten.dk er etableret med det formål at give badegæster på Bornholm gode forudsætninger for at vælge en strand, der passer til deres præferencer.
Aq-va-kul i Malmö Går turen til Malmö, anbefaler Livredning.DK et besøg i det kæmpe badeetablissement Aq-va-kul. Absolut et must, når man er i Malmö.
Badevandstemperaturer
[On-line WebCam på Rødhus Strand]


Livredning.DK

WWW Livredning.DK

Op igen
Copyright © 1990-2005  • Nyhedsmedie for Kystlivredning / Lifeguard Page of Scandinavia, Danish Section, Livredning.DK
FORSIDENDrukningKystmorfologiTurist-aspektHistorieUdlandetRedningsudstyrAEDSiteMap
Opgaverne Litteratur Kystlivredderprøven Online ForumMail ServiceA-ZRedaktion